Projektovanje, Izrada Projektne Dokumentacije

Vršimo uslugu projektovanja, izrada celokupne projektne i tehničke dokumentacije.
Izrada idejnog rešenja, idejnog projekta, glavnog projekta, izvođačkog projekta, projekta izvedenog stanja objekata…
Izrada projektne dokumentacije za lokacijske uslove, građevisnku dozvolu, upotrebnu dozvolu…

Projektovanje, Projektna Dokumentacija

Pružamo uslugu projektovanja, kao i izradu celokupne projektne i tehničke dokumentacije. Vršimo izradu idejnog rešenja, idejnog projekta, glavnog projekta, izvođačkog projekta kao i projekta izvedenog stanja objekata.

Izrada projekata u skladu sa urbanističkim uslovima za stambene, pomoćne, poslovne, ekonomske, industrijske… objekte. Kompletna izrada glavnih projekata zajedno sa projektom svih instalacija. Izrada idejnih projekata i skica, kao i saveti arhitekata investitorima vezani za njihove potrebe, želje i mogućnosti.

Podnosimo i pribavljamo sva dokumenta iz katastra, kopiju plana, list nepokretnosti (dokumenta o vlasništvu)… Dostavljamo vam informacije o lokaciji i urbanističke uslove za vašu lokaciju. Na osnovu urbanističkih uslova pribavljamo saglasnosti komunalnih organizacija na osnovu kojih će se projektovati instalacije vodovoda, kanalizacije, struje…

 

Projektovanje, Projektna Dokumentacija

Lokacijski Uslovi

Dokumenti koji se vade pre građevinske dozvole i koji određuje pravila gradnje i zadate uslove za određenu lokaciju.

Građevinska Dozvola

Građevinska dozvola je osnovni dokument koji je uz pripadajuću dokumentaciju, neophodan kako bi se mogla započeti gradnja građevine.

Upotrebna Dozvola

Dokument koji svaki građevinski objekat mora posedovati, ovim dokazujete da je sve izgrađen po propisima i da posedujete svu dolumentaciju.

Građevinski Radovi

Manji građevinski radovi: izgradnja pomoćnih i ekonomskih objekata, investiciono održavanje, rekonstrukcije, sanacije, adaptacije, promena namene…

Kontaktirajte nas - Postavite pitanje

Ukoliko ste zainteresovani za neke od usluga koje pružamo
Potrebna Vam je pomoć, savet, rešenje vašeg problema
Imate tehničko, konkretno ili opšte pitanje iz oblasti koje pokrivamo

Kontakt