Legalizacija Građevinskih Objekata

Izrađujemo i kompletiramo svu neophodnu i potrebnu dokumentaciju, potrebnu za konačno rešenje o legalizaciji vašeg objekta.

Legalizacija

Naša firma Vam izrađuje i kompletira svu neophodnu i potrebnu dokumentaciju, potrebnu za konačno rešenje o legalizaciji objekta. Za vaše izvedene objekte izrađujemo svu potrebnu dokumentaciju u cilju legalizacije objekata.

Geodetski snimamo izvedene objekte sa svim tačkama i visinskim kotama. Izrađujemo projekat postojećeg stanja za legalizaciju gradnje.

 

legalizacija

Legalizacija – Aktuelna Situacija

Do novembra 2016 je bio poslednji rok za predaju zahteva za legalizaciju izvedenih objekata. Pojedine opštine su to produžile do marta 2017.

Predaja zahteva za legalizaciju je bio samo prvi korak u procesu legalizacije. Opštine potom kontaktiraju podnosioce zahteva, kako bi se kompletirao i završio proces legalizacije. Sledeći korak je dostavljanje pravnog osnova korišćenja zemljišta na kome je izveden objekat, tj. liste nepokretnosti iz katastra. Potom je neophodno izvršiti geodetsko snimanje objekta, kako bi se utvrdila veličina, dimenzije i položaj objekta na parceli.

Ukoliko je neophodna dokumentacija dostavljena i ako su zadovoljeni pravno – geodetski uslovi, prelazi se na poslednji korak, a to je izrada projekta postojećeg stanja sa fotografijama objekta.

Legalizovano

Lokacijski Uslovi

Dokumenti koji se vade pre građevinske dozvole i koji određuje pravila gradnje i zadate uslove za određenu lokaciju.

Građevinska Dozvola

Građevinska dozvola je osnovni dokument koji je uz pripadajuću dokumentaciju, neophodan kako bi se mogla započeti gradnja građevine.

Upotrebna Dozvola

Dokument koji svaki građevinski objekat mora posedovati, ovim dokazujete da je sve izgrađen po propisima i da posedujete svu dolumentaciju.

Građevinski Radovi

Manji građevinski radovi: izgradnja pomoćnih i ekonomskih objekata, investiciono održavanje, rekonstrukcije, sanacije, adaptacije, promena namene…

Kontaktirajte nas - Postavite pitanje

Ukoliko ste zainteresovani za neke od usluga koje pružamo
Potrebna Vam je pomoć, savet, rešenje vašeg problema
Imate tehničko, konkretno ili opšte pitanje iz oblasti koje pokrivamo

Kontakt