Informacije o Nama

Agencija Studio Art Projekt i sajt ArhProjektovanje.com

Studio Art Projekt

Tim sastavljen od inženjera, urbanista, arhitekti, geodeta… stoji Vam na raspolaganju da stručno rešite vaše graditeljske probleme. Takođe, vršimo usluge projektovanja, savetovanja, konsultacija, elektronske prijave i dobijanje svih potrebnih dozvola. Iskustvo od 20 godina na projektovanju stambenih, poslovnih i pomoćnih objekata govori da smo upoznati sa svim problemima u oblasti građevinarstva.

Za vаše potrebe i po vašim željama vršimo projektovanje i izgradnju novih objekata sa potrebnim uslovima od nadležnih organa. Takodje, sa vašim ovlašćenjem završavamo sve poslove vezane za legalizaciju izvedenih objekata.

Sistem dobijanja građevinskih dozvola, urbanističkih uslova, saglasnosti od komunalnih orhanizacija… je veoma složen, izuskuje mnogo potrošenog vremena pri čemu je veoma značajno naše iskustvo. Sve ove obaveze prepustite nama, kako bi u što kraćem roku došli do svih potrebnih dozvola, sve u skladu sa vašim potrebama i željama da se dobije najpovoljnije rešenje. Davanjem ovlašćenja sa vaše strane mi pribavljamo i sastavljamo svu potrebnu dokumentaciju, a vama štedimo vreme i novac.

 

O nama - Studio Art Projekt

Sajt ArhProjektovanje.com

Na našem sajtu vam prezentujemo usluge koje vam pružamo: izrada i kompletiranje sve projektne dokumentacije, obezbeđujemo vam sve vrste građevinskih dozvola, elektronske prijave preko CEOP-a, imovinsko-pravni saveti, pomoć oko legalizacije, tehnički pregled i prijem objekata…

Isto tako, želimo posetiocima našeg sajta omogućiti da se upoznaju bolje sa postupcima i procedurom.

Pripremili smo i sekciju pitanja i odgovora gde se možete dodatno edukovati, a možete i postaviti nova pitanja nama.

Na našem blogu ćemo objavljivati interesantne i korisne primere iz prakse, kao i korisne informacije vezane za ovu tematiku.

ArhProjektovanje.com

Kontaktirajte nas - Postavite pitanje

Ukoliko ste zainteresovani za neke od usluga koje pružamo
Potrebna Vam je pomoć, savet, rešenje vašeg problema
Imate tehničko, konkretno ili opšte pitanje iz oblasti koje pokrivamo

Kontakt